HOI!
Leuk dat je komt koekeloeren. Ik ben Joëlle Lemmers uit Eindhoven. In mijn kleine thuiskantoor illustreer ik het liefst gekkigheidjes en creëer ik unieke beelden voor merken.
Illustratie, ontwerp en handlettering zijn de blauwdruk van mijn creativiteit en een creatieve outlet waar ik energie van krijg (vandaar de naam Blueprntd, uitgesproken als “Blueprinted”) . Mijn werk is geïnspireerd op kleine gekke ervaringen in het dagelijks leven die me prikkelen en me blij maken. Ik geloof dat als het míj een vrolijk gevoel geeft, dat ik niet de enige ben. Mijn taak is om dat vrolijke gevoel met je te delen en een grijns op jouw gezicht te toveren.
En als ik niet teken? Dan ben ik waarschijnlijk met Lego aan het spelen met mijn zoon, speel ik bordspelletjes met mijn man en vrienden of kook ik op z’n tijd mijn moeders Indische recepten.

Laten we iets maken

Stuur me een berichtje als je op zoek bent naar een illustrator om een moment memorabel te maken of om je merk te laten opvallen met een unieke illustratie. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.
📩 Je ontvangt een kopie van dit bericht in je inbox.
🤖 Het kan voorkomen dat je na verzending gevraagd wordt of je een robot bent.

Voeg wat kleur toe
aan je feed